30 dagen bedenktijd Gratis verzenden boven € 50,- (NL & BE)

Babymatras 40(50)x90 recht CoSleepWieg Clima Max

€ 75,90

Bespaartips
10-15 werkdagen
30 dagen tevredenheidsgarantie
Klanten geven BabyXpress een 9/10
Advies op maat
Babymatras van 90 x 40(50) x 5 cm in Clima Max uitvoering. Veelal gebruikt in CoSleepWiegjes. Deze opklapbare babymatras is geschikt voor de CoSleepWieg 50x90 als geheel matras en voor een wiegje 40x90. En is uitgevoerd in HR koudschuim kern met Medicott&Dry tijk


Babymatras 40(50)x90 recht CoSleepWieg Clima Max

MATRAS WIEGJE CLIMA MAX SPECIAAL VOOR HET CoSleepWiegje

Dit matrasje is speciaal ontworpen voor het Knus Bedje. De schuimkern van 10cm is eenvoudig te verwijderen doordat er een ritsen in de tijk zitten. Door beide schuimkernen is dit een matras met een breedte van 50cm en 90cm lengte. Verwijdert u de 10cm brede schuimkern, dan krijgt u een matras van 40cm breed en 90cm lang. De "flap"die overblijft kunt u eenvoudig onder het matras stoppen en vervolgens kunt het het bedje gewoon opmaken met hoeslaken enz.

  • HR koudschuim Matras voor wiegje
  • Risicovolle her inademen van CO2 wordt tot een minimum beperkt
  • Matras met Klima Kanalen voor optimale lucht- en vochtigheids regulering!
  • Horizontale- en Verticale Clima Kanalen
  • Punt elastische schuimkern ontlast het ruggetje
  • Anti-allergische Medicott overtrek
  • Tijk (overtrek) bestaat uit 2 delen. Ieder met een rits
  • Dikte ca. 5cm
  • Afmeting 50 x 90cm of 40 x 90cm
  • Tot 60 graden C wasbaar


Product Tags

Veelgestelde Vragen


Hoe dik moet een babymatras zijn?
Een wiegmatras is als het goed is niet dikker dan ongeveer 6cm. Dit omdat de baby anders te dicht bij de rand van een wieg komt te liggen en dat kan gevaarslijk zijn. Het is een misverstand omdat de dikte van een babymatras die gebruikt wordt voor een kinderbed wel iets dikker mag zijn. Voor het gewicht van de baby is het nog lang niet nodig een matras van 10 cm dik te gebruiken.
Wat is een goede babymatras?
Een goede babymatras is liefst niet eerder gebruikt (ivm bacteriën en schimmels in het schuim, die zeer ongezond zijn), niet te hard en vrij van schadelijke stoffen. Goede matrasjes van HR Koudschuim zijn b.v. een ClimaMax, de Dr. Lubbe en een Climatix.
Waar worden jullie babymatrassen gemaakt?
Alle Baby Matrassen op onze website zijn volgens nieuwste medische inzichten ontworpen en vervaardigd in Duitsland. Onze fabrikanten hebben ruim 50 jaar ervaring in het ontwikkelen en maken van baby- en kindermatrassen. Bij het ontwikkelen van nieuwe materialen is niet alleen gekeken naar de bruikbaarheid ervan, maar nog belangrijker; de gezondheid en de veiligheid van kleine kinderen.
Zijn Wiegmatrasjes en Kinderwagen matrasjes hetzelfde?
Ja bij onze fabrikanten zijn die gelijk. De benaming "Matras Kinderwagen" en "Matras Wieg" hebben betrekking op de afmeting- en indeling die de fabriek gebruikt. De matrassen zijn gelijk.
Waarom is de babymatras kleiner dan de afmeting op de website
De afmeting van onze standaard babymatrassen zijn iets kleiner dan vermeld omdat het matrasje nog opgemaakt moet worden.

Omdat de babymatras iets kleiner is, gaat deze niet bol staan als het opgemaakt is.
Mag er een matrasje op een matrasje?
Nee. Gebruik nooit meer dan één matras in een bedje ivm de veiligheid. 
Moet er een Aerosleep op het matrasje?
Nee. Onze matrasjes ventileren ruimvoldoende. Een Aerolsleep is mede af te raden omdat baby's en kleine kinderen er onderkoelt door kunnen raken of zelfs niet goed op temperatuur komen.
Hoe moet ik een matras bewaren?
Uit hygiënisch oogpunt is het gezonder om een matras niet opnieuw te gebruiken, ook als een baby er kort op gelegen heeft. Een matras kan altijd vocht, ziektekiemen opslaan. Vocht kan zorgen voor schimmelvorming en dat is zeer ongezond.
BabyXpress ® | Hanzestraat 22a, 7622 AX Borne |  +31 (0)53-2340333 |
KvK. 08144910 | BTW. NL001654089B56 | NL71RABO0117651532 | BIC RABONL2U


babyxpress deutschland babymatratzen Joomla Webshop door 73Orange SEO PowerSuite: SEO Software SEO PowerSuite: SEO Software