Skip to main content
 

Wiegmatras, Kinderwagenmatrasjes, Nestjes
Babymatrasjes Op Maat

Passend babymatras voor kinderwagens, wiegjes of ledikant. Kinderartsen, Verloskundigen en Ouders ontwikkelen samen deze Wieg matrasjes als ook voor ledikant en kinderwagen. Alle babymatrassen voldoen aan de strengste eisen en zijn vrij van schadelijke stoffen. 
Tweedehandse of oude familiewieg? Meet de bodem van de lege wieg tot de kanten. Deze exacte afmeting is een juiste maat matras die nodig is. Veel matrasjes zijn al Op Maat gemaakt. Twijfel je, stuur een foto van je wieg.

Wiegbekleding

Kant-en-klare Wieg Bekleding voor het bekleding van de wieg. Veel uit eigen atelier. De mooie oude familiewieg is in een handomdraai weer bruikbaar met nieuwe Wiegbekleding. De familiewieg opnieuw gebruiken heeft iets speciaals. Onderdeel kwijt of aan vervanging toe, kijk op onze website.

Onderdelen voor Babywiegjes

Wil je jouw familiewieg gebruiken maar ben je onderdelen kwijt of zijn ze aan vervanging toe? Wij hebben onderdelen voor wiegen. De wieg is een heerlijk plekje om de eerste maanden in te slapen. Je baby wil het liefst bij jou zijn en voelt zich in het wiegje geborgen en veilig. Een babywieg past makkelijker bij jullie op de kamer. Je hebt je baby lekker dichtbij, dat is niet alleen praktisch maar ook erg gezond.

Boxmatrassen

Een baby wil graag bij jou in de buurt zijn, ook als het slaapt. We hebben de betere Boxmatrassen zodat jouw baby lekker dichtbij in de woonkamer kan slapen en spelen. Een box is altijd een fijne eigen plek voor je kindje, zeker ook als het wat ouder is en de indrukken van de dag moet verwerken.

Kinderwagen Matrasjes, Wieg Matrasje

Vaak passen standaard matrasjes niet mooi in de kinderwagen, zijn ze hard of juist te slap. Daarom hebben wij kinderwagen matrasjes voor jouw gebruikte of nieuwe kinderwagen. Een Schoon Fris Nieuw Matras Is Geen Luxe.
Wintertip: Een krant of karton op de bodem van de kinderwagen - onder het matras - isoleert tegen optrekkende kou.
In ziekenhuizen getest. Deze slaapzakjes voldoen daardoor aan strenge eisen. Speciaal ontworpen baby slaapzakjes. Een luier verschonen gaat eenvoudig met de rondlopende rits. Meeste slaapzakken zijn 3-delig en dus langer bruikbaar. OEKO-TEX® Standard 100 - Vrij van schadelijke stoffen. 

Matras voor Babybedjes, grote wiegen of kleine ledikantjes. Onze matrassen voldoen aan de strengste eisen. OEKO-TEX® Standard 100 - Vrij van schadelijke stoffen. De matrassen worden in samenwerking met Kinderartsen en Verloskundigen ontworpen en gaan nu in de opruiming.

Hoeslakens Kinderwagen, Wieg en Box

Kleinste hoeslakentjes voor een Kinderwagenmatras, Reiswieg, Schnuggle wieg of een Mozes Mandje. En uiteraard de best verkochte grote hoeslakens voor de Box. Meest aangename stof is Badstof; minder "plakkerig" tijdens warme zomers en aangenaam warm in een koude winter. Naast Badstof kun je kiezen voor de volgende andere stoffen; Jersey, Tencel, BioCotton.

Wanneer moet ik kiezen voor een wiegmatras op maat?
Meestal is voor een oude familiewieg wel een matras op maat nodig. Dit komt omdat de afmetingen van de nieuwe matrasjes niet meer overeenkomen of het model ervan is heel anders dan jouw wieg.
Een wiegmatras Op Maat; hoe werkt dat?
Eerst meet je de bodem van de wieg in de lengte en breedte tot aan de kanten. Die afmeting moet passen binnen de "Op Maat tot....". Dan kies je de "wiegmatras Op Maat tot..." die je wilt en plaatst de bestelling. Voor een ovale matras hebben we ook een foto nodig van de lege wieg. Voor een rechtmodel wiegmatras op maat hebben we aan de afmeting van de bodem van de wieg genoeg.
Hoe maak ik een foto voor de wiegmatras Op Maat?
Het makkelijkst kun je aan de zijkant gaan staan en de mobiel loodrecht boven de bodem houden. De wieg moet leeg zijn zodat de vorm van de kanten goed te zien is. Deze foto stuur je via een replay op bestelling.
Waarom moet de wieg leeg zijn voor een foto?
Om een zo mooi mogelijk passend wiegmatras Op Maat te krijgen moeten we de vorm van de wieg goed kunnen zien. 
Kan ik een oude matras gebruiken voor de foto?
Nee dat is geen goed uitgangspunt voor een nieuwe wiegmatras Op Maat. Een oude matras is vaak wat vervormd.
Hoelang duurt het Op Maat maken van een wiegmatras
Dit duurt maximaal 10 werkdagen nadat we de afmeting en foto hebben ontvangen. 
Kan ik een spoedmatras Op Maat laten maken?
Jazeker! Dat kan altijd in overleg.
Ik heb een apart model wieg, maken jullie daar matrasjes voor?
Jazeker, voor vrijwel ieder model wieg maken we wiegmatrasjes Op Maat.