30 dagen bedenktijd Gratis verzenden boven € 150,- (NL & BE)

Zoek je een hemeltje voor jouw wieg?

Een babykamer is natuurlijk pas met een mooie wieg met hemeltje. Een hemeltje voor de wieg ziet er niet alleen heel mooi en knus uit, maar is ook heel praktisch. Hieronder kun je meer lezen over hemeltjes en ons het assortiment.

Zoek je een tochtvrij plekje voor jouw baby?

Neem dan een hemeltje voor jouw wieg!

Druk bezig geweest met de inrichting van jouw babykamer? Het behang in de juiste kleur, de meubeltjes staan op de plek, de gordijnen hangen, de wieg staat klaar. Maar toch mist er nog iets.

Een hemeltje voor de wieg!

Vroeger had bijne iedere wieg een hemeltje. De verwarming was nog niet zo goed en vaak tochte het nogal in de babykamer.

Een hemeltje was dan ook geen overbodige luxe.

Tegenwoordig heeft zo’n hemeltje vooral een decoratieve functie.

Het geeft de babykamer wat meer romantiek en knusheid.

Lekker knus plekje voor de baby

Een hemeltje maakt de grote babykamer net wat knusser voor jouw baby. Het licht wordt wat gedimt en gefilterd, waardoor het net iets minder scherp is voor de oogjes. De baby zal zich dan ook heel veilig voelen en heerlijk tochtvrij kunnen slapen. Daarnaast staat het natuurlijk ook heel mooi, zo’n hemeltje rondom de wieg.

Veelgestelde vragen

✅ Zijn de wieghemeltjes van Katoen?

Ja meestal is het wieghemeltje van katoen. Sommige wieg hemeltjes hebben een samenstelling van katoen en een ander materiaal om te voorkomen dat het snel kan kreuken.

✅ Past een wieghemeltje op alle wiegen?

In principe past er bij elke wieg wel een wieghemeltje. Let wel even of je een passende hemelstang of standaard hebt. Mocht je geen mogelijkheid hebben tot een geïntegreerde hemelstang, kies dan voor een hemelstandaard.

✅ Kan de wieg hemel gewassen worden?

Jazeker. Er staat op het label hoe je het het beste kunt wassen. Lees wel even het etiket zodat je zeker weet dat het goed gaat met het wassen.

BabyXpress ® | Hanzestraat 22a, 7622 AX Borne |  +31 (0)53-2340333 |
KvK. 08144910 | BTW. NL001654089B56 | NL71RABO0117651532 | BIC RABONL2U


babyxpress deutschland babymatratzen Joomla Webshop door 73Orange SEO PowerSuite: SEO Software SEO PowerSuite: SEO Software