30 dagen bedenktijd Gratis verzenden boven € 150,- (NL & BE)

Wiegbekleding

Eenvoudig en snel; kant-en-klare Wieg Bekleding. Tevens uit eigen atelier. De mooie oude familiewieg is in een handomdraai weer bruikbaar met nieuwe Wiegbekleding. De familiewieg opnieuw gebruiken heeft iets speciaals. Onderdeel kwijt of aan vervanging toe, kijk op onze website.

Een Fris En Passend Wiegmatras Op Maat

Binnen 3-4 weken een Babymatrasje Op Maat (Spoed 2-3 werkdagen). Kinderartsen, Verloskundigen en Ouders ontwikkelen samen deze Wiegmatrasjes. De Wiegmatrassen voldoen aan de strengste eisen en zijn vrij van schadelijke stoffen.

Tweedehandse of oude familiewieg? Daarvoor maken we passende matrasjes. Alle Wiegmatrasjes speciaal Op Maat gemaakt.
Foto bodem + Afmeting ligvlak = Fris Wiegmatras.

Extra Kleine Hoeslakens

Kleinste hoeslakentjes voor een Kinderwagenmatras, Reiswieg, Schnuggle wieg of een Mozes Mandje. 

Goede Kinderwagen Matrasjes

Vaak passen standaard matrasjes niet mooi in de kinderwagen of zijn ze te hard of juist te slap. Daarom maken wij kinderwagen matrasjes Op Maat voor jouw (nieuwe) kinderwagen.

Foto reiswieg + Afmeting ligvlak = Schoon Fris Nieuw Matras.

Boxmatrassen Op Maat

Een baby wil graag bij jou in de buurt zijn. We hebben de betere Boxmatrassen zodat jouw baby lekker dichtbij in de woonkamer, kan slapen en spelen.

Baby Wieg

Baby Wieg is een heerlijk plekje om de eerste maanden in te slapen. Je baby voelt zich hierin geborgen en veilig. De wieg kan makkelijker bij je op de kamer. Je hebt je baby lekker dichtbij, wat ook nog eens gezond is.

Matras Op Maat voor grote wiegen of kleine ledikantjes. Onze matrassen voldoen aan de strengste eisen. OEKO-TEX® Standard 100 - Vrij van schadelijke stoffen. De matrassen worden in samenwerking met Kinderartsen en Verloskundigen ontworpen.

BabyXpress ® | Hanzestraat 22a, 7622 AX Borne |  +31 (0)53-2340333 |
KvK. 08144910 | BTW. NL001654089B56 | NL71RABO0117651532 | BIC RABONL2U


babyxpress deutschland babymatratzen Joomla Webshop door 73Orange SEO PowerSuite: SEO Software SEO PowerSuite: SEO Software