Alles resetten
30 dagen bedenktijd Advies op maat

Babymatras

Met name een baby heeft een schoon en goed matras nodig in de kinderwagen of wieg.

De beste matras voor kinderwagen, wieg is een koudschuim matras. Deze heeft b.v als goede eigenschappen: een zeer hygiënische kern waar bacteriën en schimmels vrijwel niet aan hechten, kan goed ventileren.

Welke afmeting wiegmatras of kinderwagen matrasje? 1. Meet de bodem van hoofdeinde tot voeteneinde. 2. Meet vervolgens linkerzijde tot rechterzijde. 3. Zit die afmeting niet deze categorie, dan is een Matras Op Maat het best.

Voor kleine matrasjes hebben we speciale kleine hoeslakens 30x70 en 35x75.

10 werkdagen
10 werkdagen
10 werkdagen
10 werkdagen
10 werkdagen
10 werkdagen
10 werkdagen
Pagina 1 van 3

Veelgestelde Vragen


Waar worden jullie babymatrassen gemaakt?
Alle Baby Matrassen op onze website zijn volgens nieuwste medische inzichten ontworpen en vervaardigd in Duitsland. Onze fabrikanten hebben ruim 50 jaar ervaring in het ontwikkelen en maken van baby- en kindermatrassen. Bij het ontwikkelen van nieuwe materialen is niet alleen gekeken naar de bruikbaarheid ervan, maar nog belangrijker; de gezondheid en de veiligheid van kleine kinderen.
Wat is een goede babymatras?
Een goede babymatras is niet eerder gebruikt (ivm bacteriën en schimmels, die zeer ongezond zijn), niet te hard en vrij van schadelijke stoffen. Goede matrasjes van HR Koudschuim zijn b.v. een ClimaMax, de Dr. Lubbe en een Climatix.
Waarom zit er kuil in mijn babymatras?
Kuilen in een matras: Meestal lijkt het een kuil maar als je het schuim uit de tijk is gehaald en op een vlakke ondergrond wordt gelegd, ziet u dat er geen kuil is.

De matras waar vrijwel nooit kuilen in ontstaan is er een van HR Koudschuim.

Als er echt een kuil in het schuim zit dan kunnen deze ontstaan door; te strakke lakentjes die het matrasje naar binnen trekken, het te strak instoppen van een baby waardoor het matras om het kindje gepakt wordt, matrasjes waar geen ruimte is voor het instoppen van de dekentjes, teveel ruimte tussen de spijlen van de (oudere) lattenbodem. Of door een bodem die niet van een vlakke stevige ondergrond (hout) is gemaakt.
Er staat kinderwagen matras op de verpakking, maar ik heb een wiegmatras besteld
De benaming "Matras Kinderwagen" en "Matras Wieg" hebben betrekking op de afmeting- en indeling die de fabriek gebruikt. De matrassen zijn gelijk.
Waarom is de babymatras kleiner dan de afmeting op de website
De afmeting van onze standaard babymatrassen zijn iets kleiner dan vermeld omdat het matrasje nog opgemaakt moet worden.

Omdat de babymatras iets kleiner is, gaat deze niet bol staan als het opgemaakt is.
BabyXpress ® | Hanzestraat 22a, 7622 AX Borne |  +31 (0)53-2340333 |

Beoordeling door klanten: 8.9 / 10 uit 900 beoordelingen

Joomla Webshop door 73Orange SEO PowerSuite: SEO Software
babyxpress deutschland babymatratzen