30 dagen bedenktijd Gratis verzenden boven € 50,- (NL & BE)

Algemene Voorwaarden

Bestellen;
Een bestelling plaatst u via de webwinkel. Bestellen kan bij ons heel eenvoudig via de BabyXpress® webwinkel. Door te bestellen geeft u te kennen akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van BabyXpress®. Na ontvangst van uw bestelling is de overeenkomst tot stand gekomen en zullen wij u automatisch per e-mail een bevestiging sturen. Op deze Orderbevestiging staan onze betalingsgegevens.

Orders zijn in behandeling zodra de betaling ontvangen is. Orders die langer dan 7 dagen openstaan worden automatisch geannuleerd. U kunt evt. opnieuw een bestelling plaatsen.

Levertijden;

Levertijden zijn bij benadering. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Omdat baby's eerder geboren kunnen worden is het altijd raadzaam tijdig artikelen te bestellen (ruim voordat u met zwangerschapsverlof gaat).

Bestellen Matras Op maat;

Er zijn Matrassen Op Maat (kleinere) leverbaar die binnen 10-15 werkdagen verzonden kunnen worden. De levertijd van grotere kinderbed Matras Op Maat duurt ca. 3-4 weken vanaf onze fabrikant de order óf foto van de wiegbodem in ontvangst heeft genomen. Hieraan kunnen echter geen rechten worden ontleend. Door feestdagen en vakanties zijn levertijden wat langer zijn dan op de website aangegeven. Verkeerd bestelde afmetingen bij Matrassen Op Maat kunnen bij ons ook worden teruggenomen maar er wordt wel een bedrag in rekening gebracht voor de retourskosten via GLS. Matrassen Op Maat gemaakt worden NIET teruggenomen als een OUDE MATRAS als uitgangspunt is gebruikt voor het maken van het Matras Op Maat. Matrassen Op Maat groter dan 50x100 kunnen ook NIET RETOUR.

Afhalen van een bestelling in ons magazijn is in principe niet mogelijk omdat we geen showroom meer hebben.


Prijzen;
Alle vermelde prijzen zijn in Euro en inclusief BTW. Wanneer de prijzen worden aangepast is dit met ingang van de publicatie op de website. Natuurlijk met uitzondering van de al lopende bestellingen. De prijzen van de artikelen zijn exclusief verzendkosten. Bestellingen boven 50,- Euro en binnen Nederland en België, zijn vrij van verzend-en afhandelingskosten. (Verzendkosten buiten EU zijn excl. douanekosten en invoerrechten.) Type fouten bij prijzen voorbehouden.

Ruilen en retourneren;

U kunt de artikelen binnen 30 werkdagen (voldoende gefrankeerd) retourneren. Dit kan ook via een retoursetiket voor GLS. Wij stellen de volgende voorwaarden:

  • het artikel is onbeschadigd
  • het artikel is schoon
  • het artikel is niet gedragen, gewassen of anderszins duidelijk gebruikt of bewerkt
  • het artikel zit in de originele verpakking met bijbehorende kaartjes
  • een Matras Op Maat is kleiner dan 50x100

Indien u de volledige zending retour stuurt, wordt het volledige order bedrag (incl. verzendkosten) gestorneerd. Na retour ontvangst, wordt het bedrag van het geretourneerde artikel teruggestort op uw rekening. 

Indien u een gedeelte van de bestelling retour stuurt, wordt enkel het bedrag van het artikel gestorneerd. BabyXpress behoudt zich het recht voor om geretourneerde artikelen te weigeren, dan wel (in overleg) slechts een gedeelte van het aankoopbedrag terug te storten. Dit gebeurt alleen wanneer BabyXpress® van mening is dat het artikel niet aan de bovengenoemde ruil/retourneer voorwaarden voldoet.

Verkeerde artikel ontvangen;
Meld het ons zo snel mogelijk wanneer u een verkeerd artikel hebt ontvangen (in ieder geval binnen vijf werkdagen). We zullen dan in overleg de gemaakte fout zo snel mogelijk herstellen, natuurlijk zonder bijkomende kosten.

Beschadigd artikel ontvangen;
Wij voeren uw bestelling met de grootst mogelijke zorgvuldigheid uit. Mocht er desondanks iets beschadigd zijn, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op (in ieder geval binnen vijf werkdagen) zodat we het in orde kunnen maken.

Klachten en geschillen;
BabyXpress® zal altijd proberen om in goed overleg eventuele klachten en/of geschillen op te lossen. Mochten we daar niet uitkomen, dan dient het geschil door de meest gerede partij te worden voorgelegd aan de bevoegde rechter in het Arrondissementsrechtbank. Op elke overeenkomst is het Nederlands recht van toepassing.

Intellectueel eigendom
Alle ontwerpen en producten zijn het intellectueel eigendom van BabyXpress®. Indien inbreuk wordt gemaakt op intellectuele eigendommen van BabyXpress® zal in overeenstemming met het geldende recht hiertegen worden opgetreden.

BabyXpress® is een gedeponeerde merknaam.

BabyXpress ® | Hanzestraat 22a, 7622 AX Borne |  +31 (0)53-2340333 |
KvK. 08144910 | BTW. NL001654089B56 | NL71RABO0117651532 | BIC RABONL2U


babyxpress deutschland babymatratzen Joomla Webshop door 73Orange SEO PowerSuite: SEO Software SEO PowerSuite: SEO Software