30 dagen bedenktijd Gratis verzenden boven € 50,- (NL & BE)

Snel Je Wiegmatras (Op Maat)

Wiegmatrassen & Wiegmatras op maat

Kinderartsen, Verloskundigen en Ouders ontwikkelen samen deze matrasjes. Onze specialiteit is het Op Maat maken van matrasjes. De matrasjes voldoen aan de strengste eisen en zijn vrij van schadelijke stoffen.

Al onze matrasjes worden Op Maat gemaakt. Heb je een oude familiewieg dan maken we ook hiervoor een speciale matras.
Foto wieg + Afmeting ligvlak = Schoon Fris Nieuw Matras.

Wiegbekleding

Voor jouw Babywieg hebben we kant-en-klare Wieg Bekleding. Alles met de hand gemaakt. Ben je een onderdeel van je wieg kwijtgeraakt, kun je het hier misschien vinden.

Baby Wieg

Babywiegen

Baby Wieg is een heerlijk plekje om de eerste maanden in te slapen. Je baby voelt zich hierin geborgen en veilig. De wieg kan makkelijker bij je op de kamer. Je hebt je baby lekker dichtbij, wat ook nog eens gezond is.

Piepkleine Hoeslakens

Kleine hoeslakentjes

Kleinste hoeslakentjes voor een Kinderwagenmatras, Reiswieg, Schnuggle wieg of een Mozes Mandje. 

Goede Kinderwagen Matrasjes

Kinderwagen matras

Vaak passen standaard matrasjes niet mooi in de kinderwagen of zijn ze te hard of juist te slap. Daarom maken wij kinderwagen matrasjes Op Maat voor jouw (nieuwe) kinderwagen.

Foto reiswieg + Afmeting ligvlak = Schoon Fris Nieuw Matras.

Boxmatrassen maken we ook Op Maat

Boxmatrassen & boxmatras op maat

Een baby wil graag bij jou in de buurt zijn. We hebben de betere Boxmatrassen zodat jouw baby lekker dichtbij in de woonkamer, kan slapen en spelen.

Babywiegen

Matras Op Maat is ook hier onze specialiteit. Onze matrassen voldoen aan de strengste eisen. OEKO-TEX® Standard 100 - Vrij van schadelijke stoffen. De matrassen worden in samenwerking met Kinderartsen en Verloskundigen ontworpen.


BabyXpress ® | Hanzestraat 22a, 7622 AX Borne |  +31 (0)53-2340333 |
KvK. 08144910 | BTW. NL001654089B56 | NL71RABO0117651532 | BIC RABONL2U


babyxpress deutschland babymatratzen Joomla Webshop door 73Orange SEO PowerSuite: SEO Software SEO PowerSuite: SEO Software